GROBUND BANDS

OTA

OTA er et intenst liveband fra Aarhus. bestående af fem unge mænd. Fra det første anslag skaber bandet med deres organisk svævende postrock en stærkt dragende atmosfære, hvilket gør deres koncerter til en sammenhængende og bevægende oplevelse, der er svær at slippe igen. Med deres opløftende og storladne guitarmelodier, til tider spillet af tre guitarister, energiske trommerytmer og to drømmende vokaler i front drages der paralleller til 90'ernes shoegaze og 0`ernes nordatlantiske melankolske rock.

 

Følg OTA på facebook her: OTA

Emil "Vam" Johannesen: Vokal og guitar
Martin Kleberg: Vokal, guitar og synth
Johan Horsmans: Guitar og synth
Anton Breinbjerg: Bas
Tobias Schou: Trommer

VoxLakuna

 

VoxLakuna opstod i september 2015 og er en aarhusiansk gruppe bestående af seks gutter, som alle elsker at underholde og spille musik. De indbyrdes venskaber går mange år tilbage, hvilket i stor stil udnyttes bag instrumenterne, når der kræves høj sammenspilevne. Bandet hiver inspiration fra forskellige musikalske lejre som pop, soul og jazz, og binder det hele sammen om stram funk. Dermed skabes særegne, originale lyde og grooves, der kan gøre det svært at stå stille. Dette gælder for medlemmerne selv så vel som for publikum - spilleglæden er stor, og den får fuld gas på scenen.

For at give nogle pejlemærker omkring stil og genre kan navne som blandt andet Ole Børud, Ridin' Thumb og Tower of Power nævnes. Dog har hvert medlem individuelle præferencer og stil, hvilket på overordnet plan er med til at definere lyden af VoxLakuna.

 

Find også VoxLakuna på facebook

Smiling Chairs

Smiling Chairs er ikke for alle. Det er kun for dem som kan lide at tabe bevidstheden i en dyb mudret sø, af hvirvlende indtryk og voldsom energi. Musikken tillader dig hverken tanke på fortid eller fremtid, og du kan kun være til stede i nuet. Selv ikke når den sprudlende rock falder til ro, og bølgerne på søen lægger sig får du lov at tænke. I disse stille stunder vil man opleve varme farver og smukke lyde, mens uvisheden om hvornår en ny storm vil bryde ud, holder din opmærksomhed fanget. Det ikke kun lyder spændende. Det ér faktisk så spændende, at du vil skuffe dit fremtidige jeg, hvis du ikke tager ind og giver slip på din bevidsthed sammen med Smiling Chairs. Intet må stille sig i vejen. Smiling Chairs – Kom og hop i søen.

Anton Norup - Guitar

David Sall - Trommer

Jonatan Bertelsen - Bas

Tobias Pisani - Guitar, sang

 

Se Smiling Chairs egen hjemmeside her >>

Shenadoah

 

Aarhusianske Shenadoah består af fire gymnasiefyre, der har brugt rigelig tid på at skabe deres helt egen lyd med egne sange sunget af forsanger og keyboard,spiller Malthe Øster. Med deres melodiske og drømmende rock formår Shenadoah på en gang at skabe en svævende og spacy lyd, og samtidig at tryllebinde deres tilskuere med gåsehudsfremkaldende andenstemmer og volumniøse guitarsoli. Siden 2014 har Shenadoah spillet både inden og udenbys på efterskoler og forskellige spillesteder.

Jonas Krarup - Bas

Malte Øster - Sax/key/kor

Peter Enggrob - Trommer

Peter Christensen - Guitar

Ensrettet

 

Vi er Ensrettet, et band bestående af 5 unge mennesker i alderen 17-20. At lave musik er en passion og for os betyder det rigtig meget. At kunne lave musik og give den videre, er en opgave vi er villige til at tage op, for når man virkelig brænder for noget, er det virkelig det værd.

Genren er poppet rock, vi udforsker det musikalske univers og vi bidrager alle med idéer, til at vores musik bliver til. At være et nystartet band kan være en udfordring, men når vores ambitioner er rettet mod fremtiden, står vi ikke tilbage for at blive det band, som lige præcis du har lyst til at lytte til!

 

Niklas Stentoft Truelsen - Bas

Sidse Søgaard Jørgensen - Guitar

Markus Nissen - Guitar

Maria Rye - Sang

Troels Mouritzen - Trommer


Facebook: https://m.facebook.com/Ensrettet/

Booking: Mail: Maria.rye.pedersen@gmail.com
27 63 48 36

Hjemmeside: http://smukkedukke10.wixsite.com/ensrettet

Femur

FEMUR, også kaldet lårbensknoglen (lat. os femoris) omfatter bl.a. caput (hoved), collum (hals) og corpus (krop). Danner hofteleddet med hoften og knæet med underbenet. Den længste knogle i kroppen (udgør ca. 26% af kroppens samlede højde).

 

Femur er et eksperimenterende band fra Aarhus. Musikken bevæger sig grænseløst fra afrofunk over disko til kvalmende popmusik og det er en umulighed at forholde sig legeme i stilstand, når det højenergiske orkester optræder. Det krøllede tekstunivers fremføres af de to frontfiguriner Ellen Ydekjær (Saxofon og sang) og Stine Stengård (Keyboard og sang). Dertil suppleres med den altid groovende rytmegruppe bestående af Søren Juul (bas), Simon Svinding (Trommer) og Thit Helbo (Percussion), som udfordrer lytterens lårbens evne til stilstand.

Melophobia

Vi er ''The Melophobia,,

En gruppe unge som består af fem engagerede mennesker, mellem 14-16 år. 

Vi nyder hinandens selskab, og deler vores fælles passion for musik. 

Bandet opstod i september 2016, og har fortsat komponeret musik under genrerne: 

Soul Rock / Blues.

August - Bas
Jonas - Guitar
Oliwia - Sang
Noah - Trommer

Johanne - Klaver

FunkUp

Hej vi hedder FunkUp! og vi kommer fra Aarhus. Vi elsker at spille musik. Vi spiller bla. Soul, rock og funk. Vi er inspireret af bla. Larry Wiliams og James Brown.

 

Ebbe - Bas

Methea - Sang

Magnus - Trommer

Carlo - Guitar

Nanna - Basun

Maerkeström

 

Maerkeström er et band bestående af fem aarhusianske unge mennesker. Med skæve taktarter og et drømmende lydbillede, skaber de et univers, som er spændende og udfordrende at lytte til. Maerkeström identificerer sig ikke med én enkelt genre, og de eksperimenterer derfor med at blande forskellige stilarter med rod i indie- og alternativ rock. Tag del i melankolien, rytmikken og dybden.
 

Mathilde Wadsholt - Sang
Amahlie Mathorne - Bas
David Sønderriis Jensen - Trommer
Andreas Bavngaard - Guitar
Andreas Kragh - Guitar

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • YouTube
  • Vimeo Social Ikon
  • SoundCloud Social Ikon
Logo hvid alm.png
logo-transpbaggrund-hvid tekst.png

© 2020 Grobund Bandakademi - kontakt@grobundbandakademi.dk - 26 67 67 13