Cookies og privatlivspolitik

Vores hjemmeside benytter cookies for at indsamle statistik over besøgende samt gøre hjemmesiden mere overskuelig og brugervenlig. 

 

Hvad er cookies?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus eller lignende. 

 

Cookies på denne hjemmeside

Hjemmesiden bruger cookies fra Google Analytics, YouTube, Soundcloud, Vimeo ogGoogle Docs til at måle trafikken på websitet. Derudover benyttes cookies fra WIX, systemet bag hjemmesiden, for at få hjemmesiden til at fungere optimalt.

Ved at bruge vores hjemmeside accepterer du samtidig cookies og vikår fra ovenstående sider og tjenester.

 

Brug af personoplysninger

Informationer indsamlet fra vores hjemmeside videregives og sælges ikke til tredjepart.

 

Sletning af cookies

Du kan slette cookies, hvis du ikke ønsker at gemme dem. Bemærk, at det kan have indflydelse på din oplevelse som bruger af hjemmesiden.

Her kan du finde vejledning i sletning af cookies i din browser

 

Herunder kan du læse Forening Grobund Bandakademis persondatapolitik gældende for vores medlemmer.
 

Persondatapolitik (GDPR) - Foreningen Grobund Bandakademi

Dine personoplysninger tilhører dig.

Du deler dine oplysninger med Grobund Bandakademi, fordi du:

- Er medlem af foreningen og aktivt medlem i et band

- Er skrevet op på venteliste via vores forhåndstilemlding

- Er tilmeldt en intro-aften

- Er tilmeldt et af vores åbne projekter eller koncerter (Sangskriver workshop, Grobund Live og lign.)

I forbindelse med at starte i et band og blive aktivt medlem i Grobund Bandakademi vil du blive bedt om at tilmelde dig Aarhus Musikskole på Speedadmin. Al betaling for undervisningen og medlemskabet sker via Aarhus musikskole. Du kan læse om musikskolen persondatapolitik på deres hjemmeside www.aarhusmusikskole.dk/privatlivspolitik/

Kontaktpersoner i aktive bands vil blive bedt om at give oplysninger til Musikforeningen MONO i forbindelse med at få udleveret proxynøgle der giver adgang til øvelokalerne. Du kan læse om Musikforeningens persondatapolitik på deres hjemmeside www.mono.dk/om-mono/persondatabeskyttelse-gdpr

Derudover deler du dine oplysninger, hvis vi samarbejder i forbindelse med et arrangement eller en koncert og sidst, hvis du ønsker at modtage nyhedsmails. Vi forestiller os, at du gerne vil vide hvorfor vi skal bruge dine personoplysninger, og hvordan vi behandler dem. Det fortæller vi dig i denne Persondatapolitik.

Grobund Bandakademi er dataansvarlig og behandler personoplysninger i forbindelse med medlemskaber, koncertevents, åbne prjekter samt i forbindelse med honorarudbetaling. Vi har derfor udarbejdet denne Persondatapolitik, som beskriver hvordan, vi indsamler og behandler persondata.

 

1. KONTAKTOPLYSNINGER

 

Grobund Bandakademi

CVR: 33118309

Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj

E-mail: Kontakt@grobundbandakademi.dk

Telefon: + 45 6017 8620

2. INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler personoplysninger både direkte og via vores hjemmeside. Vi henter desuden oplysninger i forbindelse med honorarbetalte aktiviteter.

Grobund Bandakademi bruger kun de data, du giver os. En gang årligt leverer vi data til vores partnerorganisation ORA – Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere. Dataene indeholder alderssammensætning til brug i forbindelse med tilskudsordning. Vi sikrer os i den forbindelse at modtageren efterlever persondataforordningen.

Vi bruger følgende oplysninger i forbindelse med medlemsregistrering ved medlemskab:

 

- Fulde navn

- Telefonnummer

- Alder

- E-mailadresse

- Instrument

- Musikalsk erfaring

- Cpr-oplysninger (kun ved honorarudbetalinger)

Vi bruger disse oplysninger i forbindelse modtagelse af nyhedsmails:

- Navn og e-mailadresse

Nyhedsmails indeholder information om foreningen Grobund Bandakademi, aktiviteter som koncerter og projekter, samt tilbud og relevante aktiviteter hos vore samarbejdspartnere. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

3. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGERNE TIL?

Vi anvender de data, du giver os, til forskellige formål:

- Medlemsoplysninger bruger vi til administration af foreningen, herunder til medlemskontakt og information.

- Skabelse af nye bands.

- Fordeling af pladser og programlægning til åbne projekter og koncerter.

 

Vi vil gerne fortælle så mange musikere som muligt hvad Grobund Bandakademi kan tilbyde af aktiviteter og viden. Giver du tilladelse, kan du få meddelelser om dette eksempelvis via e-mail eller sociale medier, også selvom du ikke er medlem af foreningen.

Det samme kan du på vores hjemmeside. Hjemmesiden kan indeholde links til andre websites. Vi har ingen indflydelse på disse sites og kan ikke garantere, at virksomhederne behandler data lige så sikkert som vi gør. Vi anbefaler, at du først læser deres Persondatapolitik, inden du bruger dem.

4. SIKKERHED

 

Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende persondatalovgivning. Vi har desuden truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med henblik på at beskytte dine oplysninger mod f.eks. tab, manipulering eller uvedkommende adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så de opfylder den teknologiske udvikling.

Vi beskytter de oplysninger du giver os med den mest avancerede teknik, så ingen uvedkommende har adgang til dem. Skulle det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjepart kræver vi, at virksomheden behandler dine oplysninger lige så sikkert som vi gør, og til det formål det er beregnet.

 

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt i forhold til medlemsregistrering, samt dannelse af nye bands. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet, med mindre vi af lovmæssige årsager er forpligtet til at opbevare dem i længere tid. For eksempel kræver bogføringsloven, at vi gemmer betalingsoplysninger i fem år.

5. DINE RETTIGHEDER

 

Som registreret har du ret til at bede om indsigt i de oplysninger, som behandles om dig, ligesom du har ret til at anmode om ajourføring eller sletning af dine oplysninger. Som medlem i Grobund Bandakademi vil sletningen af dine oplysninger dog være ensbetydende med at stoppe i bandet, eller blive fjernet fra vores venteliste. Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder i medfør af Persondataloven, er du velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål til, eller ønsker du at klage angående denne Persondatapolitik, kan du kontakte vores datahåndteringsansvarlige ved at sende en e-mail til: Kontakt@grobundbandakademi.dk