*Gratis*

Frederik Sakham

Improvisations Workshop

24. april kl. 11-16

Som musikere søger vi ofte at gå nye veje, skabe nye numre og nye udtryk. Men hvordan kommer vi frem med noget nyt?

 

I denne workshop vil vi arbejde med hvordan improvisation kan bruges som redskab til at udforske ens egen musikalitet, ens bands musikalitet og hvordan improvisation ikke nødvendigvis behøves at have noget at gøre med at spille en solo eller jazz.

 

Næsten alle mennesker improviserer hver dag, gennem samtaler, gåture eller blot ved at beslutte sig for, hvad man skal lave. Improvisation er et menneskeligt vilkår, så lad os bruge det i musikken!

 

I workshoppen undersøger vi sammen hvad der sker, når vi laver musik uden at have besluttet, hvad der skal ske på forhånd. På den måde opdager vi hvilke musikalske værktøjer, vi har til at kommunikere med, ligesom vi har sproget, når vi snakker med andre. Vi vil undersøge musikkens grundelementer og lære dem bedre at kende, så vi bliver endnu bedre til at kommunikere med andre via musik.

 

Mange af øvelserne vil du kunne tage med ud i dit band, når I skal finde på ny musik eller undersøge hvilke universer i kan skabe sammen!

 

Jeg håber på at se jer! 

KH Frederik Sakham

Frederik Sakham er el- og kontrabassist, uddannet fra Det jyske musik-konservatorium men har også tidligere studeret et år på konservatoriet i Paris.

Han er en markant musiker i det aarhusianske jazz- og musikmiljø, bla. som fast bassist i Aarhus Jazz Orchestra. Han er kendt som en åben og nysgerrig musiker, der elsker at eksperimentere og afsøge nye grænser.

Denne workshop er støttet af:

  • Vimeo Social Ikon
  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • YouTube Social Ikon