7. - 11. maj

Grobund TURNÉ 2019

7. maj   // Brøruphus Efterskole

8. maj   // Efterskolen for scenekunst

9. maj   // Rampen, Ebeltoft

10. maj // Upcome, Silkeborg

11. maj  // Monorama, Aarhus 

Fra d. 7.-12. maj drager Grobund på turné med 4 af de allerbedste aarhusianske upcomming bands. De præsenterer en højspændt showcase med musik fra det helt følsomme til det helt vilde krydret med unikt lys og visuals leveret af Aarhus Tech’s teaterteknikerlinje. De 4 bands er:

 

BASELØS er et band med rødder i Aarhus, bestående af 5 medlemmer. Musikken spænder over en bred vifte af genrer, fra alternativ rock til pop og jazz. Med originale numre der varierer fra langsomme sjælfulde sange, til hofteskadegivende dansemusik, har Baseløs noget at tilbyde enhver.


HOELIGANS er nyskabende i en traditionel rock-konstellation. Dynamikken er i centrum, og rockgenrens grænser bliver udforsket gennem nytænkende kompositioner og rytmiske variationer, suppleret af en drømmende, men stålfast vokal. De både reflekterende og oprørske tekster bliver på live-scenen udtrykt gennem et sceneshow, der svinger fra det intense og følelsesladede til det energiske og fandenivoldske. Hoeligans er kort sagt for dig, som vil have pulsen op og fyre den af, men samtidig mindes om at passe på dig selv og dine medmennesker.


NOOR er et band bestående af syv unge mennesker som spiller musik med inspiration fra især soul og funk. Deres dansk sprogede tekster rammer hele følelsesregisteret, og river lytterne med ind i NOORS atmosfære.


INBETWEEN DAYS er fem lokale Aarhus drenge der spiller alt fra funk til indierock. Til en 'In Between Days' koncert kan du forvente at bevæge til noget funkrock & headbange til nogle indie-bangers

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • YouTube
  • Vimeo Social Ikon
  • SoundCloud Social Ikon
Logo hvid alm.png
logo-transpbaggrund-hvid tekst.png

© 2020 Grobund Bandakademi - kontakt@grobundbandakademi.dk - 26 67 67 13