top of page

Impro/kompositions Workshop

Abekejser

AK1.jpeg

Lørdag 3. december kl. 13-16

For unge musikere 14-25 år

GRATIS

Abekejser har for længst charmeret både danske og internationale lyttere med deres vitale og legesyge udtryk. Her forenes blændende sammenspil og groove med en flabet elegance og en lyst til at sprede ren musikalsk energi til publikum.

Den sprudlende kvartet udspringer af Aarhus’ kreative musikmiljø, men har appetit på at udforske hele verdens mangfoldighed i deres musik, der med smittende livsglæde og masser af action udfolder et særligt univers, hvor ideerne bobler frigjorte fra snævre genrebegrænsninger. Her er håndspillet nerve og jazzet improvisation, men også spacede synths, elektroniske beats, sprælsk afro funk og inspiration fra hiphoppens rå rytmer. Det er jazz med både street cred og intergalaktiske perspektiver - altid med musikken tæt forbundet til kroppen og med et løfte om at få dig til at danse.

Selv udtaler bandet: “Hele vores grundpræmis for at spille musik, og især i det her band, er at det både skal være krævende og sjovt. Vi har været venner i mange år nu, og vi elsker stadig bare at spille med hinanden og kan vi få publikum med på at danse, så har vi også en fest på scenen".

Denne workshop er støttet af:

Talent Aarhus logo.png
aak_02_venstre_neg.png
DMF.jpg
Mono logo Juni 2015.png
DAF logo.gif
bottom of page