top of page

Sangskrivnings Workshop

Marie Højlund

For 14-25 årige

Gratis

11. november
kl. 11:00-16:00

På denne workshop vil Marie fortælle om sin karriere og dele sine tanker omkring komposition, sangskrivning og arbejdet med lyd i en mere abstrakt forstand ud fra hendes erfaringer som musiker, komponist og sangskriver, men også fra hendes mere videnskabelige side som lektor ved Aarhus universitet.

Efterfølgende skal de deltagende på workshoppen selv skabe idéer ud fra nogle rammer og benspænd, som Marie definerer. Vi vil bla. tage udgangspunkt i reallyde som en indgang til at skabe musik.

Vi vil arbejde i mindre grupper på vores egne computere/optagere, så det vil være fint - MEN ABSOLUT IKKE ET KRAV! - hvis du kan medbringe det system, du normalt arbejder på. Hvis du har en zoom optager, må du også meget gerne medbringe den.

Program:

11-12: Marie fortæller

12-15: Arbejde i grupper

15-16: Opsamling og afslutning.

Deadline for tilmelding d. 4. nov.

Billede credit Anders Witt-LILLE.jpeg

Foto: Anders Witt

Marie Koldkjær Højlund udgav i september 2020 hendes første solo-album under navnet Kh Marie. Hun udgav sin seneste singel, ’vinteren er forbi’, i april i år. Hun er tidligere medlem af Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Senest har hun som en del af Nephew skabt albummet ‘Ring-i-Ring’, spillet udsolgt arena-turne og festivaler – bl.a. Orange Scene på Roskilde Festival.

Ud over at være en fantastisk musiker og sangskriver arbejder Marie også med lydkunst under kunstnernavnet The Overheard, hun har skabt musik til og medvirket i forskellige teaterforestillinger, bl.a. den Reumert-vindende forestilling ‘Lyden af de skuldre vi står på’, hvor hun var kapelmester og lavede musik til sammen med Simon Kvamm og Anders Boll.

 

Hun er desuden lektor i lyd og støj på Aarhus Universitet og har skrevet en PhD om lydmiljøer på hospitaler.

Denne workshop er støttet af:

aak_02_venstre_neg.png
DMF.jpg
DJBFA_logo_cmyk.jpg
ORA_Logo_sort.png
Statens kunstfond.png
bottom of page