med Katrine Stochholm

For 14-25 årige

Gratis workshop

Sangskrivning

Søndag
7. november 2021
Kl. 11 - 16

Streamer.jpeg

Til denne workshop skal vi arbejde både med tekst, komposition og lyd. Vi skal arbejde med at åbne op for vores indre udtryksfulde strøm gennem skriveøvelser og helt enkle kompositoriske dogmer. Vi skal lytte til musik og bevæge os, komme væk fra den stive, skoleagtige situation, der let kan opstå i undervisningssituationer og ind i en stemning af at befinde sig i et kreativt værksted eller eksperimentarium.


Jeg vil tage udgangspunkt i jeres aktuelle ståsted og jeres drømme. Hvilken slags musik drømmer I om at skrive? Og hvor vil I gerne hen med den?

OM UNDERVISEREN:

Som sangskriver og pianist i bandet Under Byen skabte Katrine Stochholm omkring årtusindskiftet en lang række banebrydende dansksprogede sange, der både satte tonen for den alternative danske scene fremover, men også vakte international genklang. I dag er hun højaktuel med det anmelderroste show og konceptalbum “Verden Består af Samlinger af Stykker” som udkom på HUN SOLO Records i april i år. Som soloartist lader Katrine Stochholm sin sans for det eksperimenterende kollidere med en dansabel pop-vibe og hjertegribende intensitet. Katrines billederige og sanselige lyrik blandes med tonesætninger af århundreder gamle digte.

Mads Emil Smed Kjær-9.jpeg

Foto: Mads Emil Smed Kjær

Katrine Stochholm er uddannet i rytmisk komposition fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun til daglig underviser i sangskrivning, rytmisk sammenspil m.v. 

Denne workshop er støttet af:

aak_02_venstre_neg.png
DMF.jpg
koda_kultur_logo_rgb.png
ORA_Logo_sort.png