top of page

med Baseløs

Booking & Sangskrivning

For 14-25 årige bands og musikere

Gratis workshop

30. september
kl. 11:00-14:30

Baseløs23_Jeppe-Klausen_03.jpg

Vi i Baseløs glæder os helt vildt meget til at komme forbi Grobund hvor vi startede vores musikalske rejse for knap 5 år siden. Vi skal fortælle og lidt om de ting som vi har arbejdet meget med igennem årene. Også de ting som vi har lært på den "hårde måde". Vi starter fælles med at fortælle lidt om vores rejse fra at være et Grobund band, til at være signet på et major label, og de ting imellem som ikke ser lige så store ud, men som er mindst lige så vigtige. Efterfølgende deler vi os op i to grupper. Den ene gruppe arbejder med sangskrivning sammen med Alex og Laura. Den anden gruppe arbejder med booking og PR sammen med Lasse, ‘Basse’ og Matias. I begge grupper får man stillet nogle opgaver, baseret på nogle kriterier vi giver og ud fra vores oplæg. Vi slutter dagen af sammen med en lille Q&A og hører lidt om hvad der er blevet arbejdet med ude i de to grupper.

 

 

PR & Booking

Indenfor PR skal vi se på strategier og markedsføring med henblik på PTP (personal talent potential). Vi vil snakke lidt om, hvordan et pladeselskab som Universal, arbejder med at udgive singler og hvordan man kan bruge disse metoder i sit eget band til selv at udgive. Også selv om man endnu ikke har et pladeselskab. Dertil snakker vi om, hvad man bruger de forskellige sociale medier til og giver nogle konkrete forslag til content, som kan booste interaktion, antallet af følgere og deres forhold til jer. 

Ift. booking skal vi kigge på do’s and don’t’s ift. at booke spillejobs. Herunder hvordan man kommer i kontakt med spillesteder, hvordan man skriver en god "booker mail" som fanger bookernes opmærksomhed og resulterer i god kontakt og fede spillejobs. Vi skal også snakke om hvordan man fremstår professionel, så man skaber sig et godt ry i branchen og bliver hyret til spillestedet igen.

 

Sangskrivning

Laura og Alex laver et lille oplæg hvor vi fortæller om vores sangskrivningsprocess, med særligt fokus på, hvordan vi skriver tekst og melodi. Vi vil starte med overordnet sangskrivning og koncepter (i en pop-kontekst), og derefter viser vi nogle forskellige specifikke virkemidler og værktøjer man kan tage i brug, når man skriver sange. Vi vil herefter lave en lille øvelse, hvor alle kommer ud og prøver at bruge det i praksis. Vi kommer rundt til alle og giver tips og ideer undervejs. Vi slutter af med en fælles opsamling.

Har du spørgsmål til workshoppen? Så kontakt Tejs: 60 17 86 20  el. tejs@grobundbandakademi.dk

Denne workshop er støttet af:

Talent Aarhus logo.png
aak_02_venstre_neg.png
DMF.jpg
Mono logo Juni 2015.png
DAF logo.gif
bottom of page