top of page

v. Susanne Wium

Keys/synth workshop

For 14-25 årige

Gratis workshop

I Monorama, Tomsagervej 25, 8230 Åbyhøj

25. november 2023
kl. 12:00-16:00

Spiller du keyboard og eller synthesizer, eller er du bare nysgerrig på at vide mere om dén verden, så er denne workshop noget for dig! Glæd dig til fortællinger fra Susannes vilde liv som keys-guru for en række top notch danske artister OG til en række hands-on opgaver, hvor du bliver endnu klogere på en verden af lyde, bølger, roller og toner. Indholdet justeres og tilpasses undervejs, så du er både meget velkommen, hvis du er ny på synth, eller hvis du har vildt meget erfaring i forvejen! 

Workshoppen indledes med et oplæg fra Susanne, hvor hun går i dybden med hendes tilgang til arbejdet med de kunstnere, hun spiller for. Hvordan laver man en fed keys-rolle? Hvordan er processen, når der skal vælges mellem tusindvis af lyde? Og så videre. 

Efter en frokost-pause kan hver workshop-deltager vælge mellem en række handson-tilgange, der rummer forskellige aspekter af keys/synth-verdenen. Måske har du lyst til at arbejde med at komponere med udgangspunkt i dit keyboard? Måske er det fedt at eksperimentere med at udvikle roller til et kommercielt track? Måske har du endda allerede noget musik, du arbejder med, hvor det kunne være fedt at få andre øre og idéer med i processen? 

Workshoppen slutter med en kort præsentation af de forskellige ting, der er blevet arbejdet med. Det bliver både en spændende mulighed for at blive klogere på dit instrument og på at lære en masse ligesindede at kende!

12:00-13:00 Præsentation og fortælling
13:00-13:30 Frokostpause
13:30-15:00 Arbejde i lokaler
15:00-15:30 Præsentation
15:30-16:00 Afrunding, spørgsmål og tak for i dag. 

Susanne Wium er musiker og musikunderviser, og har de seneste seks år haft æren af, at arbejde sammen med talentfulde danske artister, såsom Fallulah, Drew Sycamore, Bbybites, Julie Ellinor m.fl. Susanne er sanger og spiller synth/keys, og hun har meget erfaring med at bygge en live keys-produktion op fra bunden.

3.jpg

Har du spørgsmål til workshoppen? Så kontakt Nikolaj: 40 55 61 23  / nikolaj@grobundbandakademi.dk

Denne workshop er støttet af:

aak_02_venstre_neg.png
Mono logo Juni 2015.png
bottom of page