NOOR.jpg

NOOR

Vi er Noor

Vi spiller fængende sange med inspiration fra soul, funk og indiepop.

Vores selvkomponerede musik kan både sætte gang i dansegulvet og skabe en rolig stemning. Alle vores sange er dansktekstede, og inviterer til god stemning, der river lytterne med ind i NOORS atmosfære.

125283697_846102442859185_80408645303281

GARDO

Peter - bas
Johannes - trommer
Emil - guitar
Asger - keys

Foto 1.jpg

SKAT

Skat er fængende progressiv rock, der trækker inspiration fra nær og fjern og skriver bundærlige tekster om egne oplevelser af ungdommens problematikker. Lyden er drømmende og insisterende med et særligt præg af forførende guitar og legende rytmer - en stemning, der er svær ikke at blive grebet af.

IMG_6984.jpg

PHARAOH

Pharaoh er et band med en stil af upbeat indie med funky rhythms og god energi. De forsøger at blande genre og stilarter, og går ikke på kompromis med lyden, da det er vigtigt for dem at sætte et personligt præg på musikken og lyduniverset de skaber

120481877_1149865562077259_4381532040755

INBETWEEN DAYS

Inbetween Days består af 4 unge drenge, som alle kommer fra forskellige baggrunde. Vi er en smeltepotte af genrer, så som: Alternativ rock // shoegaze // krautrock // post-punk // dream punk // maj7-gaze // indie rock. Det er svært at beskrive det ubeskrivelige.

counterfish.jpg

COUNTERFISH

Counterfish er tre gutter med rødder i Mellerup Efterskole der spiller noget hårdtslående og aggressivt alternativ rock

81547610_2333064183650908_35817089877556

BASELØS

Baseløs er et alternativt pop-rockband. De dansksprogede sange indkapsler blandt andet det at være ung, samt værende hyldester til nuet. Med sprogligt legende tekster om kærlighed og samfundsreflekterende pop-poesi, sammenspillende med eksperimenterende riffs og ørehængende omkvæd, garanterer Baseløs en fængende musikalsk oplevelse for enhver.

blå_vega.jpg

BLÅ VEGA

Vi er BLÅ VEGA. Vi bestræber os på at male et billede af ungdomslivet som vi kender det, opture som nedture.

image0-3.jpeg

INFRARØD

Infrarød er et nyskabende band, som består af fem unge fra Aarhus. Bandet spiller primært musik, der ligger et godt sted mellem rock og funk.
Der er fokus på de gode temaer med lækre riffs, skæve akkorder og et godt groove.

Deadlocket.jpg

DEADLOCKED DEVIANT

Deadlocked Deviant rammer lytteren hårdt med heavy goodness. Bandet omfavner flere elementer fra forskellige heavy-genre, som med garanti vil tilfredsstille de fleste fans af heavy musik. Med fem musikere med forskellige heavy baggrunde, morfer bandet de catchy og groovy elementer fra hard rock’n’roll, og den mere ekstreme og ekspressionistiske natur fra mere heavy genre. Gør dig klar til en stor lyd, heftige grooves og en udtryksfuld, karakterdrevet vokal!

image-2.png

SEEQ

Seeq er et eksperimenterende funk band, der primært bevæger sig inden for genrerne fusion og funk, og som ikke er bange for at bryde ud af disse rammer. De elsker at bruge tid på at jamme og finde frem til nogle labre rundgange og rytmer.

DSC_0029 2 (2).jpg

DRIVKRAFT

Vi er Drivkraft!

Fire musikere fra Rønde. De største musikalske genier siden the Beatles, i hvert fald ifølge vores musiklærer. Vores musik kan bedst beskrives som en blanding af jazzede vuggeviser og syrerock, som efterlader dig med en marginalt ophøjet livsglæde og en sang på hjernen. Så hvis du står og mangler fire spader fra Rønde med et uhørt talent for at producere avanceret støj, så er DRIVKRAFT lige noget for dig.

WEGOGO Pressebillede 1.jpg

WEGOGO

WEGOGO er et århusiansk band som spiller moderne indie rock med rødder i 70'erne. De har spillet sammen i 2 år og har opnået rigtigt meget på kort tid. I løbet af de to år har de spillet på anderkendte scener som bl.a. Royal stage i Aalborg, samt Train og Radar i Aarhus. De har vundet flere runder i bandkonkurrencer som DMF M8, hvor de endte i finalen, og EMERGENZA. De har med mange koncerter skabt en ung loyal fanbase i Østjylland, der er vilde med de fangene episke omkvæd og vores rendyrkede lyd.

MIOMINMIO ny.jpg

MIOMINMIO

Vi spiller alternativ pop, hvor klassiske 80’er hiphop grooves og synthesizer ligger bunden til et drømmende og svævende univers. Det byder både op til dans og til bare at svæve med på musikken i ens egne tanker. Vi elsker at lege med musikken, og vi trækker vores lyttere ind i en atmosfære af ung naiv lyrik, der kan sætte gang i tanker og følelser.

Pecha Kucha.JPG

PECHA KUCHA

  Thomas - saxofon

Tara - saxofon

Elvine - saxofon

Viola - trompet

Lea - clarinet/sang

Erik - perc.

Mikkel - guitar

Viggo - trommer

Maria - keys

Albert - bas

Sophie - keys/perc.

  

unnamed.jpg

BROD

“Slå kuglen I hul - it’s now or never!” BROD er ikke bange for at bruge klichéer i deres sangskrivning, men er samtidig hunderæde for at musikken mister nerven, brodden om man vil. De 5 drenge borer sig sammen ind til kernen af den rockede popmusik anno 2020 og topper det med naiv, dansksproget poesi. Bon appétit!

IMG_9018.JPG

OCEAN

OCEAN er et århusiansk indie-band med rødder til både pop og rock. De dansksprogede sange drejer sig om identitet og ungdomsliv uden filter. OCEANs musik er til dansegulvet og med høj intensitet og stærke harmonier, befinder man sig hurtigt et sted langt herfra!