NOOR.jpg

NOOR

Vi er Noor

Vi spiller fængende sange med inspiration fra soul, funk og indiepop.

Vores selvkomponerede musik kan både sætte gang i dansegulvet og skabe en rolig stemning. Alle vores sange er dansktekstede, og inviterer til god stemning, der river lytterne med ind i NOORS atmosfære.

blå_vega.jpg

BLÅ VEGA

Vi er BLÅ VEGA. Vi bestræber os på at male et billede af ungdomslivet som vi kender det, opture som nedture.

IMG_6984.jpg

PHARAOH

Pharaoh er et band med en stil af upbeat indie med funky rhythms og god energi. De forsøger at blande genre og stilarter, og går ikke på kompromis med lyden, da det er vigtigt for dem at sætte et personligt præg på musikken og lyduniverset de skaber

image-2.png

SEEQ

Seeq er et eksperimenterende funk band, der primært bevæger sig inden for genrerne fusion og funk, og som ikke er bange for at bryde ud af disse rammer. De elsker at bruge tid på at jamme og finde frem til nogle labre rundgange og rytmer.

DSC_0029 2 (2).jpg

DRIVKRAFT

Vi er Drivkraft!

Fire musikere fra Rønde. De største musikalske genier siden the Beatles, i hvert fald ifølge vores musiklærer. Vores musik kan bedst beskrives som en blanding af jazzede vuggeviser og syrerock, som efterlader dig med en marginalt ophøjet livsglæde og en sang på hjernen. Så hvis du står og mangler fire spader fra Rønde med et uhørt talent for at producere avanceret støj, så er DRIVKRAFT lige noget for dig.

81547610_2333064183650908_35817089877556

BASELØS

Baseløs er et alternativt pop-rockband. De dansksprogede sange indkapsler blandt andet det at være ung, samt værende hyldester til nuet. Med sprogligt legende tekster om kærlighed og samfundsreflekterende pop-poesi, sammenspillende med eksperimenterende riffs og ørehængende omkvæd, garanterer Baseløs en fængende musikalsk oplevelse for enhver.

image0 (1)-2.jpeg

Måne

Måne er et århusiansk indie-band med rødder i både pop og rock. De dansksprogede sange drejer sig om identitet og ungdomsliv uden filter. Månes musik er til dansegulvet og med høj intensitet og stærke harmonier, befinder man sig hurtigt et sted langt herfra!

Deadlocket.jpg

DEADLOCKED DEVIANT

Deadlocked Deviant rammer lytteren hårdt med heavy goodness. Bandet omfavner flere elementer fra forskellige heavy-genre, som med garanti vil tilfredsstille de fleste fans af heavy musik. Med fem musikere med forskellige heavy baggrunde, morfer bandet de catchy og groovy elementer fra hard rock’n’roll, og den mere ekstreme og ekspressionistiske natur fra mere heavy genre. Gør dig klar til en stor lyd, heftige grooves og en udtryksfuld, karakterdrevet vokal!

image0-3.jpeg

INFRARØD

Infrarød er et nyskabende band, som består af fem unge fra Aarhus. Bandet spiller primært musik, der ligger et godt sted mellem rock og funk.
Der er fokus på de gode temaer med lækre riffs, skæve akkorder og et godt groove.

WEGOGO Pressebillede 1.jpg

WEGOGO

WEGOGO er et århusiansk band som spiller moderne indie rock med rødder i 70'erne. De har spillet sammen i 2 år og har opnået rigtigt meget på kort tid. I løbet af de to år har de spillet på anderkendte scener som bl.a. Royal stage i Aalborg, samt Train og Radar i Aarhus. De har vundet flere runder i bandkonkurrencer som DMF M8, hvor de endte i finalen, og EMERGENZA. De har med mange koncerter skabt en ung loyal fanbase i Østjylland, der er vilde med de fangene episke omkvæd og vores rendyrkede lyd.

MIOMINMIO ny.jpg

MIOMINMIO

Vi spiller alternativ pop, hvor klassiske 80’er hiphop grooves og synthesizer ligger bunden til et drømmende og svævende univers. Det byder både op til dans og til bare at svæve med på musikken i ens egne tanker. Vi elsker at lege med musikken, og vi trækker vores lyttere ind i en atmosfære af ung naiv lyrik, der kan sætte gang i tanker og følelser.

unnamed.jpg

BROD

“Slå kuglen I hul - it’s now or never!” BROD er ikke bange for at bruge klichéer i deres sangskrivning, men er samtidig hunderæde for at musikken mister nerven, brodden om man vil. De 5 drenge borer sig sammen ind til kernen af den rockede popmusik anno 2020 og topper det med naiv, dansksproget poesi. Bon appétit!

counterfish.jpg

COUNTERFISH

Counterfish er tre gutter med rødder i Mellerup Efterskole der spiller noget hårdtslående og aggressivt alternativ rock