AFS00766-3.jpg

PHARAOH

Pharaoh er et band med en stil af upbeat indie med funky rhythms og god energi. De forsøger at blande genre og stilarter, og går ikke på kompromis med lyden, da det er vigtigt for dem at sætte et personligt præg på musikken og lyduniverset de skaber

image0-4.jpeg

INFRARØD

Vi er fem unge fra Aarhus med forskellige musikalske baggrunde, der sammen har dannet bandet Infrarød. Vores lydunivers består i at være genrebrydende og eksperimenterende, så idéerne og drømmene kan flyde frit. Sammensmeltningen af tankevækkende temaer, komplekse groves og stærke harmonier er hvad, der tilsammen skaber lyden af Infrarød.

AFS_7675-3.jpg

MUYA

AFS_7894-2.jpg

YHENO

AFS_7735-3.jpg

BOAT

                

AFS_7849-2.jpg

COUNTERFISH

Counterfish er tre gutter med rødder i Mellerup Efterskole der spiller noget hårdtslående og aggressivt alternativ rock

AFS00841-2.jpg

WEGOGO

WEGOGO er et århusiansk band som spiller moderne indie rock med rødder i 70'erne. De har spillet sammen i 2 år og har opnået rigtigt meget på kort tid. I løbet af de to år har de spillet på anderkendte scener som bl.a. Royal stage i Aalborg, samt Train og Radar i Aarhus. De har vundet flere runder i bandkonkurrencer som DMF M8, hvor de endte i finalen, og EMERGENZA. De har med mange koncerter skabt en ung loyal fanbase i Østjylland, der er vilde med de fangene episke omkvæd og vores rendyrkede lyd.

AFS00793.jpg

Måne

Måne er et århusiansk indie-band med rødder i både pop og rock. De dansksprogede sange drejer sig om identitet og ungdomsliv uden filter. Månes musik er til dansegulvet og med høj intensitet og stærke harmonier, befinder man sig hurtigt et sted langt herfra!

NOOR.jpg

NOOR

Vi er Noor

Vi spiller fængende sange med inspiration fra soul, funk og indiepop.

Vores selvkomponerede musik kan både sætte gang i dansegulvet og skabe en rolig stemning. Alle vores sange er dansktekstede, og inviterer til god stemning, der river lytterne med ind i NOORS atmosfære.

AFS00781-3.jpg

SEEQ

Seeq er et eksperimenterende funk band, der primært bevæger sig inden for genrerne fusion og funk, og som ikke er bange for at bryde ud af disse rammer. De elsker at bruge tid på at jamme og finde frem til nogle labre rundgange og rytmer.

AFS00577-3.jpg

Fajni Ludzie

.

AFS00685-2.jpg

Guava

AFS00654-2.jpg

Dobbelt Øjenkontakt