GROBUND BANDS

Moorish Idol

Moorish Idol er nyskabende i en traditionel rock-konstellation. Dynamikken er i centrum, og rockgenrens grænser bliver udforsket gennem nytænkende kompositioner og rytmiske variationer, suppleret af en drømmende, men stålfast vokal. De både reflekterende og oprørske tekster bliver på live-scenen udtrykt gennem et sceneshow, der svinger fra det intense og følelsesladede til det energiske og fandenivoldske. Hoeligans er kort sagt for dig, som vil have pulsen op og fyre den af, men samtidig mindes om at passe på dig selv og dine medmennesker.

Asbjørn Horne: Bas/kor

Bertil Norup: Vokal

Esben Damgaard: Trommer

Troels Holm Jensen: Guitar/kor

Mads Munk: Guitar

Facebook             Soundcloud

SOLSTRØM

Thor - Trommer

Rune - Guitar

Oskar - Guitar

Gustav - Sang

Iben - Bas

Foto: Filtenborg Fotografi

Kaseus

Kaseus spiller alternativ rock inspireret af Arctic Monkeys og Foo Fighters. Som noget særligt er vores baritone forsanger ledsaget af en stærk rytmegruppe og to-stemmige, skrigende guitarister. Bassen oser af rytmik og trommerne sætter tempoet. Sammen er det en eksplosiv kombination der udelukker stillestand.

Jonas - Guitar

Jacob - Bas

Henrik - Sang

Asbjørn - Trommer

Oscar - Guitar

Facebook

Inbetween Days

 

Inbetween Days er et Aarhus-baseret band, som skaber et stort lydunivers, med deres shoegaze-inspirerede effekter, tunge men drømmende feel og melankolske tekster. Med rødder i alt fra rock til jazz, shoegaze til indie, har Inbetween Days en lyd, der er helt deres egen.

 

Carl-Emil - Keys

Hans - Guitar

Theis - Trommer

Thomas - Bas

Daniel - Sang/guitar

Facebook

Flair

Flair fejer med deres medrivende pop/funk vibe benene væk under publikum, når de med deres fængende hooklines, reflekterende tekster og iørefaldende melodier skaber deres eget musikalske lydbillede. Sammen skaber de fem gutter en energisk performance og fylder dansegulvet med festglæde mennesker.

Emil- Guitar

Albert - Bas

Laura - Sang

Jonas - Trommer

Ferdinan - Guitar

Facebook

Foto: HeartMatter Artworks

According to Us

 

According to us er et indie pop rock band, der trækker sin inspiration fra kunstnere som Tame Impala og Arctic Monkeys. Sangene svømmer rundt i et virvar af forskellige stemninger og følelser, akkompagneret af tekster om livets små finurligheder, fejltagelser og eventyr. Hele seancen finder sig tilrette bag en uskyldig og drømmende vokal. Bandets medlemmer fandt sammen på gymnasiet, og har spillet sammen i knap et år.

Ronja Victoria Boesdal - Vokal

Andreas Sendal-from - Guitar

Stine Taanquist Hansen - Guitar/bas

Theis Lehmann - Keys

Magnus Vitved - Trommer

Foto: Filtenborg Fotografi

Baseløs

Baseløs er et alternativt pop-rockband. De dansksprogede sange indkapsler blandt andet det at være ung, samt værende hyldester til nuet. Med sprogligt legende tekster om kærlighed og samfundsreflekterende pop-poesi, sammenspillende med eksperimenterende riffs og ørehængende omkvæd, garanterer Baseløs en fængende musikalsk oplevelse for enhver.

Alexsander- Guitar

Lasse - Bas

Laura - Sang

Matias - Trommer

Lasse - Guitar

Facebook

NOOR

 

Vi er Noor

Vi spiller fængende sange med inspiration fra soul, funk og indiepop.

Vores selvkomponerede musik kan både sætte gang i dansegulvet og skabe en rolig stemning. Alle vores sange er dansktekstede, og inviterer til god stemning, der river lytterne med ind i NOORS atmosfære

Julie - Bas

Jonathan - Trommer

Gustav- Guitar

Laurits - Guitar

Amalie - Sang

Emilie - Sang

Facebook

Foto: Filtenborg Fotografi

MIOMINMIO

Vi spiller alternativ pop, hvor klassiske 80’er hiphop grooves og synthesizer ligger bunden til et drømmende og svævende univers. Det byder både op til dans og til bare at svæve med på musikken i ens egne tanker. Vi elsker at lege med musikken, og vi trækker vores lyttere ind i en atmosfære af ung naiv lyrik, der kan sætte gang i tanker og følelser.

Karla - Bas

Mads - Trommer

Victor - Guitar

Sarah - Klaver

Michelle - Vokal

Foto: Filtenborg Fotografi

Nødindgang

 

Groovy fusionseksperimenterende funkkvartet

Christian - Klaver

Jacob - Bas

Frida - Trommer

Jonas- Guitar

Katarina - Sang

Foto: Filtenborg Fotografi

Deadlocket Deviant

 

Hårdtslående Hard Rock/metal kvintet

 

Carl - Bas

Jeppe - Trommer

Jens - Guitar

Christoffer - Guitar

Gustav - Vokal

Foto: Filtenborg Fotografi

Wegogo

Wegogo er et indie rock band som har elementer fra bl.a. Reggae, jazz & funk. I deres lyrik, finder du tit en historie eller en reflektion, som bliver genfortalt, med nye perspektiver. Kombineret giver det en live oplevelse, hvor man får pulsen op, og som man ikke glemmer.

William - Sang/guitar

Viggo - Trommer

Axel - Guitar

Jonas - Bas

Tobias - Gutiar

Auris

 

 

Sigurd - Guitar

Klara - Bas

Lucas - Guitar

Jasmin - Keys

Agnes - Trommer

Foto: Filtenborg Fotografi

Endestation

Hej, vi hedder Endestation og er et spritnyt band der godt kan lide at eksperimentere med ords betydning og klang. Vores musik kan bedst beskrives som artpop og indie, men med et lille touch af funk. Vi trækker meget inspiration fra kunstnere som Radiohead, Fleetwood Mac og mange andre. Med vores musik er det vigtigste glæden og fællesskabet det skaber. Både for publikum og i bandet.

Alberta - Trommer

Martha - Guitar

Kirstine - Sang

Maya - Guitar

Buster - Bas

Foto: Filtenborg Fotografi

Tidligere Bands

Deja-Woo

Vi er et nystartet band her i Grobund og er i alderen 14-16 år. Der er ikke rigtigt nogen genre i Deja-Woo, vi spiller nemlig bare det der lyder lækkert, og intet mindre. Men vi henter vores inspiration fra: heavy-metal, rock, pop, jazz, funk og meget mere.

Vi er så heldige at ha' en trækbasun med i bandet. Men udover den dejlige trækbasun, en sangerinde, en guitarist, en bassist og en trommeslager!

Noah - Trommer

OIiwia - Sang

Axel - Guitar

Albert - Bas

Nanna - Basun

Foto: HeartMatter Artworks

Yellow Signals

Yellow Signals... gule signaler?

Nogle træder speederen i bund, mens andre holder tilbage i hverdagens kaotiske trafik. Og så er der os, Yellow Signals. Vi er fanget i forsøget på at fortolke tilværelsens gang med vores unikke sammenblanding af genrer og alternative udtryk. Når beatet blomstrer, akkorderne accelerer og raffinerede rim farver din aura solskinsgul, så har du ramt epicentret af primærfarven: Gul. Gult lys. Gule Signaler. Yellow Signals

Tina - Trommer/sang

Sarah - Guitar/sang

Anna - Bas/sang

Matilde - Ukulele/klaver/sang

Foto: HeartMatter Artworks

Vemm

 

FACEBOOK

Jakob - Keys

Alexsander - Guitar

Peter - Saxofon

Toke - Trommer

Mads - Bas

Dagmar - Sang

Foto: HeartMatter Artworks

Ensrettet

 

Vi er Ensrettet, et band bestående af 5 unge mennesker i alderen 17-20. At lave musik er en passion og for os betyder det rigtig meget. At kunne lave musik og give den videre, er en opgave vi er villige til at tage op, for når man virkelig brænder for noget, er det virkelig det værd.
Genren er poppet rock, vi udforsker det musikalske univers og vi bidrager alle med idéer, til at vores musik bliver til. At være et nystartet band kan være en udfordring, men når vores ambitioner er rettet mod fremtiden, står vi ikke tilbage for at blive det band, som lige præcis du har lyst til at lytte til!


Hjemmeside - Facebook

Foto: HeartMatter Artworks

Maerkeström

 

Maerkeström er et band bestående af fem aarhusianske unge mennesker. Med skæve taktarter og et drømmende lydbillede, skaber de et univers, som er spændende og udfordrende at lytte til. Maerkeström identificerer sig ikke med én enkelt genre, og de eksperimenterer derfor med at blande forskellige stilarter med rod i indie- og alternativ rock. Tag del i melankolien, rytmikken og dybden.
 

Mathilde - Sang
Amahlie
- Bas
Emil - Trommer
Mikkel - Keys
Andreas - Guitar

Facebook

Foto: HeartMatter Artworks

Femur

Femur er et eksperimenterende band fra Aarhus. Musikken bevæger sig fra afro, etiopisk funk over jazz til popmusik og inviterer sine gæster op til dans. Det krøllede tekstunivers fortæller fantasifulde historier, som underbygges af en legende tilgang til musikkens struktur.

Saxofon og sang: Ellen Yde Kjær

Keyboard og sang: Stine Nyløkke Stengaard

Guitar: Sebastian Dammeyer

Bas: Søren Juul

Percussion: Thit Helbo

Trommer: Simon Svinding

Facebook

Foto: HeartMatter Artworks

More Than Dust

Mange ord beskriver vores band, men hvis vi skulle vælge et ord der beskriver os bedst, ville vi sige forskellighed.

Vi definerer os som en bland-selv slikpose, med det bedste fra alle hylder. Vi formår at mixe seks forskellige smage sammen til en slikpose der er værd at betale gevaldig overpris for. Slikposen består af den hårde rock lakrids, flødekaramellen og den funky regnbue-rulle. Så hvis du kan lide diversitet i din pose, så er du på rette vej.

.

Jasmin- Key/fløjte

Klara - Bas

Oliver - Vokal

Anders - Trommer

Lucas - Guitar

Asbjørn- Klaver

Manchægo
Hej, vi hedder Manchægo. Vores musik emmer af flere forskellige sprøde musikgenrer som f.eks. soul, disko, funk, jazz og alternative, men fælles for vores sange er et ønske om at lave nostalgiske dansenumre der kan sætte gang i folks fødder såvel som deres følelsesapparat.

Jonas - Trommer

Markus - Guitar

Stella - Sang

Marcus - Bas

Facebook

Foto: HeartMatter Artworks

  • Instagram
  • Facebook Social Ikon
  • YouTube
  • Vimeo Social Ikon
  • SoundCloud Social Ikon
Logo hvid alm.png
logo-transpbaggrund-hvid tekst.png

© 2020 Grobund Bandakademi - kontakt@grobundbandakademi.dk - 26 67 67 13