top of page
AFS00766-3.jpg

PHARAOH

Pharaoh er et band med en stil af upbeat indie med funky rhythms og god energi. De forsøger at blande genre og stilarter, og går ikke på kompromis med lyden, da det er vigtigt for dem at sætte et personligt præg på musikken og lyduniverset de skaber

image0-4.jpeg

INFRARØD

Vi er fem unge fra Aarhus med forskellige musikalske baggrunde, der sammen har dannet bandet Infrarød. Vores lydunivers består i at være genrebrydende og eksperimenterende, så idéerne og drømmene kan flyde frit. Sammensmeltningen af tankevækkende temaer, komplekse groves og stærke harmonier er hvad, der tilsammen skaber lyden af Infrarød.

DO.jpeg

Dobbelt Øjenkontakt

Vi er dobbelt øjenkontakt. Et band som fandt sammen, og blomstrede på efterskole. Vi er et fusions band, som elsker at prøve en masse stile af, men aldrig uden at miste vores lyd. Vi ville nok beskrive os lidt som smagen umami. Man kan ikke helt beskrive den, men den er altid god.

Anker.JPG

Anker

Anker

AFS_7849-2.jpg

COUNTERFISH

Counterfish er tre gutter med rødder i Mellerup Efterskole der spiller noget hårdtslående og aggressivt alternativ rock

IMG-1120.jpg

Serenity

Serenity er et band på 5 som laver musik på både engelsk og dansk i en god blanding af forskellige genre

AFS_7735-3.jpg

BOAT

BOAT er en rocktrio bestående af 3 unge aarhusianske gutter. Sangene er inspireret af både klassisk og alternativ rockmusik, men tit med et uventet twist som gør musikken til helt sin egen. Med det klassiske line-up af guitar, bas og trommer, giver BOAT alt fra tunge riffs til syrede akkordprogressioner, hvor de engelsksprogede tekster om oprør og identitet får plads til at være i fokus.

IMG_8526.heic

Misofoni

Misofoni

Seeq

SEEQ

Når Seeq spreder vingerne og tager publikum med på flyvetur gennem deres farverige universer blandes både energi, følelser og genrer.

Med inspiration at hente fra genrer som jazz, pop og funk, koges ærlige tekster sammen med bandets unikke klang, der inviterer til både dans, lykke og længsel.

Gefion.jpg

GEFION

Fully Funktional.jpg

Fully Funktional

Fully Funktional er et band som elsker at føle musikken. De svinger gerne mellem at spille ungdommeligt pop-rock og groovy funk, og de fire gutter fra Marselisborg Gymnasium er derfor heller ikke bange for at bytte lidt rundt på instrumenterne en gang imellem.

bottom of page