For 14-25 årige

Gratis workshop

Logic for begyndere

Hold 1

Mandag + tirsdag
4.+5. oktober
Kl. 18 - 20.30

Hold 2

Onsdag + torsdag
6.+7. oktober
Kl. 18 - 20.30

Dette er en workshop primært for nybegyndere / delvist øvet i Logic X Pro.

 

I workshoppen vil jeg stræbe efter at hjælpe musikere der gerne vil blive bedre til at bruge indspilningsprogrammet Logic X Pro og med tiden ville kunne se sig selv bruge programmet som et slags tredje instrument i sit musikalske kreative workflow.

Vi kommer til at tale lavpraktisk om hvordan man åbner programmet og hvordan man kommer igang. Derefter vil vi kigge på hvordan man bruger plugins (EQ, Compressor mm.) og Sample Rate.

 

Der vil blive stillet forskellige opgaver til rådighed, som vi løser kollektivt eller individuelt. Dette kommer selvfølgelig an på hvor mange der tilmelder sig workshoppen.

 

KRAV:

  • At man har eller kan låne en mac computer.

  • At man har indspilningsprogrammet Logic X Pro på computeren. (en gratis 3 måneders trial version kan downloades HER)

Logic_Spuren_1200.jpeg

OM UNDERVISEREN:

Victor Ray Salomonsen har spillet guitar siden han var 8 år gammel. Han har spillet Rock & Heavy Metal i rigtig mange år, men efter han blev far i 2012 holdt han en pause fra den hårde genre og begyndte at dygtiggøre sig for at arbejde som session musiker samt for sin store passion for produktion, sangskrivning og editering. Han spiller som fast guitarist for Sanne Salomonsen og bandet Hej Matematik. Han er desuden kapelmester og guitarist for den danske upcomming artist Daniel Schulz. Han har desuden spillet med L.O.C., Medina, Søs Fenger, Joey Moe, Back2Back, Infernal, Ankerstjerne mm.

Victor har sit eget indspilnings studie i det københavnske Nordvest kvarter hvor han har egne projekter kørende, og hvor han laver andet produktions- og lydarbejde. Fra 2015 til 2018 tog han en Bachelor på Det Rytmiske Musikkonservatorium (RMC) i København. Lige nu studerer han på Kandidat linjen ‘Music Education’.

Victor Ray.jpeg

Denne workshop er støttet af:

aak_02_venstre_neg.png
DMF.jpg
koda_kultur_logo_rgb.png
ORA_Logo_sort.png